Αγκαλιά με την πρόκριση ο Άγιαξ

Andreas
0 0
Read Time:46 Second

Είναι καλύτερος στη θεωρία και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ο Άγιαξ, καθώς οι Ολλανδοί επικράτησαν 2-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Άμστερνταμ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League.

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να πιάσει υψηλούς ρυθμούς απόδοσης, κόντρα στους πρωταθλητές Ελβετίας –που προέρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν- αλλά όταν αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνγκ Μπόις δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Τον δρόμο της νίκης των Ολλανδών άνοιξε ο Κλάασεν στο 62’, που μετουσίωσε σε γκολ μια ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας του, με κοντινό πλασέ, ενώ το ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο έδωσε ο αρχηγός, Ντούσαν Τάντιτς.

Ο Ταγλιαφίκο έκλεψει την μπάλα στο ύψος της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που στο 82’ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Έκανε τη μισή δουλειά η Ρέιντζερς

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League πήρε η Ρέιντζερς, η οποία απέσπασε ισοπαλία με γκολ (1-1) από τη Σλάβια στην Πράγμα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16». Η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς […]