ΑΕΚ: Οι ακρότητες θα πρέπει να αποφευχθούν

Andreas
0 0
Read Time:45 Second

Κρατάμε την μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Δίκαια επικράτησε η Fener. Όμως θα ξαναβρεθούμε στην ΑRENA. Εκεί θα είναι αλλιώς.

Κρατάμε την φιλοξενία των ανθρώπων της Fenerbahce SK και την προθυμία τους να μας εξυπηρετήσουν σε ότι χρειαστήκαμε. Πρόθεση μας είναι να ανταποδώσουμε.

Κρατάμε την άρτια οργάνωση και την ασφάλεια που μας παρασχέθηκε. Όλα κύλησαν ομαλά και ποτέ δεν νιώσαμε τον οποιοδήποτε κίνδυνο.

Κάποια περιστατικά τα οποία προέκυψαν, όπως η απαγόρευση εισόδου στην Αγία Σοφία, η κατάσχεση σημαιών και άλλου ρουχισμού (που επιστράφηκε μετά τον αγώνα) και η συνεχής αυστηρή επίβλεψη από την αστυνομία, έλαβαν χώρα στα πλαίσια του ζήλου που επιδείχθηκε από τις αρχές ασφαλείας για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε παρατράγουδο. Όπως και έγινε, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Πρόθεση μας είναι όπως ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης κυλήσει το ίδιο ομαλά και επενδύουμε στην συνδρομή όλων όσων επισκεφτούν την ΑRENA την ερχόμενη Πέμπτη. Οι ακρότητες θα πρέπει να αποφευχθούν.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρωταθλητής ο Φερστάπεν!

Πρωταθλητής στη Formula 1 για δεύτερη σεζόν στη σειρά ο Μαξ Φερστάπεν! Ο πιλότος της Red Bull κυριάρχησε σε έναν επεισοδιακό αγώνα στη Σουζούκα της Ιαπωνίας, που λόγω βροχής και ατυχήματος στην εκκίνηση είχε διακοπή για 2 ώρες και 15 λεπτά και διήρκεσε ελάχιστα περισσότερο από 40 λεπτά τελικά. Αυτή ήταν η 32η νίκη στην […]