ΑΛΜΠΑΝΗΣ: «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Απόλλωνας»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, πραγματοποίησε ο Χρήστος Αλμπάνης.
Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, τονίζοντας ότι: «ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μετακίνηση μου στον Απόλλωνα, αφού πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια εντός συνόρων, αλλά και με αξιοσημείωτες ευρωπαϊκές παρουσίες.
Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ ότι και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα διεκδικήσει τους στόχους της.
Προέρχομαι από μια ομάδα η οποία διαχρονικά έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με την πίεση και όλα τα υπόλοιπα τα οποία έχει ο πρωταθλητισμός. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση στον Απόλλωνα για να πέτυχω πράγματα τόσο σε προσωπικό αλλά κυρίως σε ομαδικό επίπεδο. Ο σύλλογος είναι εξαιρετικά οργανωμένος και θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.
Σίγουρα μας αναμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως ανέφερα και στην αρχή ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.
Γνωρίζω ότι έχει επέλθει μια σημαντική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βρίσκουν τον τρόπο να διεκδικούν τους στόχους τους, κι αυτό θα κάνει είμαι σίγουρος ο Απόλλωνας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να δικαιώσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα οι οποίοι πίστεψαν σε μένα και εύχομαι η παρουσία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με επιτυχίες».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Στο ΑΠΟΕΛ ο Λεωνίδας Παπαδάκης!

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λεωνίδα Παπαδάκη στο πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο Ελλαδίτης εργαζόταν στην Ομόνοια τα τελευταία τρία χρόνια.Αναλυτικά:Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Παπαδάκη ως προπονητή φυσικής κατάστασης.Ο κ. Παπαδάκης εργάστηκε σε ομάδες της Super League από το 2008 ενώ θήτευσε και […]