Γιουνάιτεντ φτιαγμένη για τα «αστέρια», ανατροπή και τριάρα στην Τότεναμ

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second
sportfm

ΑΓΓΛΙΑ

Γιουνάιτεντ φτιαγμένη για τα «αστέρια», ανατροπή και τριάρα στην Τότεναμ

Μπορεί σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς να έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τούμπαρε» και την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας 3-1.

Τότεναμ-Μαν. Γιουνάιτεντ: Τα highlights του αγώναΑκυρώθηκε γκολ της Μαν. Γιουνάιτεντ, 1-0 με Σον η Τότεναμ

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

https://762dc2fa6073c5b0befbf46ca814d34d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlwww.sport-fm.gr11/04/2021, 20:33

Γιουνάιτεντ, δεν είναι πια αστείο! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε για ακόμα ένα ματς πίσω στο σκορ κόντρα στην Τότεναμ, ωστόσο κατά την προσφιλή της συνήθεια, πέτυχε την ανατροπή, επικρατώντας μέσα στο Λονδίνο με 3-1.

Με αυτό το τρίποντο, οι «κόκκινοι διάβολοι» φτάνουν ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, άρα και στη συμμετοχή τους στο Champions League της νέας σεζόν, τη στιγμή που το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει στην 7η θέση, έχοντας απόσταση έξι βαθμών από την τετράδα και τρεις από την έκτη θέση.

Σε ό,τι αφορά στο ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε γενικότερα τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργεί ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά στο 33’ κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του τέρματος, χωρίς όμως τελικά να πάρει το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Καβάνι νίκησε τον Γιορίς έπειτα από τρομερή ασίστ του Πογκμπά, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ, καθώς μέσω VAR διαπιστώθηκε ότι ο ΜακΤόμινι είχε κάνει στην αρχή της φάσης φάουλ στον Σον.

Το σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε στο 40’, καθώς η εξαιρετική συνεργασία Κέιν και Μόουρα έφερε τον Σον σε θέση βολής και σε κενή εστία έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τη ς Γιουνάιτεντ ήταν σαν να πήρε… φωτιά! Από το πρώτο λεπτό έβαλε την Τότεναμ μέσα στην περιοχή της και φαινόταν ότι η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο 57’. Ο Φρεντ ξεδίπλωσε την ανάπτυξη της ομάδας του, έδωσε την ασίστ στον Καβάνι, ο Ουρουγουανός νικήθηκε από τον Γιορίς, αλλά στην επιστροφή ο Βραζιλιάνος πέτυχε το τέταρτο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Μάντσεστερ.

Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση και στο 60’ άγγιξε το 2-1 με τον Σον, αλλά ο Νοτιοκορεάτης νικήθηκε από τον Χέντερσον σε μια καθοριστική επέμβαση για τη ροή του αγώνα. Στο 72’ ο Σόλσκιερ είχε τη φαεινή όπως αποδείχθηκε έμπνευση να περάσει στο ματς τον Γκρίνγουντ αντί του Ράσφορντ, κίνηση που άλλαξε το ματς.

Στο 79’ ο πιτσιρικάς έβγαλε εκπληκτική σέντρα στον Καβάνι και ο τελευταίος με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 2-1 και αφού η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το αυτογκόλ στο 84’ με νέα κεφαλιά του Ουρουγουανού, ο Γκρίνγουντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Με ωραία ενέργεια άφησε άγαλμα τον Ρεγκιλόν και με δυνατό σουτ, εκτέλεσε τον Γιορίς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 των «κόκκινων διαβόλων».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

Η Ομόνοια νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Cyta με 69 βαθμούς.  Στην 6η θέση του ομίλου με 37 βαθμούς παρέμεινε ο Ολυμπιακός.  Ο Τσέποβιτς με απευθείας φάουλ στο 24′ άνοιξε το σκορ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο […]