ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Γραπτή δήλωση από τον Σάββα Δαμιανού, ο οποίος από την Κυριακή, αποτελεί παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

Προς όλους τους Σαλαμιναίους

Αγαπητοί φίλοι,

Παρά το γεγονός ότι τα συναισθήματα που με διακατέχουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ έντονα, εντούτοις αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας εξωτερικεύσω μερικές από τις σκέψεις με τις οποίες αποχωρώ από τη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι γεγονός ότι η αποστολή μας μαζί με τους συνεργάτες μου όταν αναλάβαμε την ομάδα όντας αυτή στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς, ήταν αποστολή υψηλού ρίσκου και δυσκολίας, δεδομένης και της κατάστασης που επικρατούσε. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια όλου του οικοδομήματος της Νέας Σαλαμίνας, καταφέραμε όχι μόνο να απομακρύνουμε την ομάδα τάχιστα από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και να διεκδικήσουμε είσοδο ακόμα και στην 1η εξάδα, επιτεύγματα για τα οποία νιώθουμε περήφανοι και δικαιωμένοι.

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Όμως, κάποτε στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Αποχωρώ έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου για τον σεβασμό και την αφοσίωση που επέδειξα καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής μου θητείας στην ομάδα καθώς και για τη βαθμολογική συγκομιδή των συνολικά 32 βαθμών.

Εύχομαι όπως η ομάδα επιτύχει το στόχο που τέθηκε με την πρόσληψή μας, δηλαδή την παραμονή της στην Α Κατηγορία. Η τωρινή βαθμολογική θέση της ομάδας, με 4 βαθμούς πλέον μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αποτελεί σημαντικό εχέγγυο σε αυτή την προσπάθεια.

Παρά την απόφαση τους για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, κ. Θουκή Θουκυδίδη, τη Διοίκηση του Σωματείου και τον Τεχνικό Διευθυντή για τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, όλο το προσωπικό, τον team manager, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τον ψυχολόγο και τον φροντιστή της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την σχέση που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Σας ευχαριστώ ξανά όλους για τη στήριξη και την κριτική σας, που θεωρώ γινόταν καλοπιστα λόγο της μεγάλης αγάπης σας για την ομάδα.

Με σεβασμό,

Σάββας Δαμιανού.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: «Αν το πω πέναλτι, θα είναι προσβολή στα πέναλτι»

Η Τότεναμ προηγήθηκε 1-0 στο Emirates με ένα υπέροχο γκολ με ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα, αλλά η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 για την 28η αγωνιστική της Premier League και έμεινε ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, το πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 προκάλεσε έντονες […]