«Ναυάγησε» του Ζίγιεχ στην Παρί λόγω αργοπορίας της Τσέλσι!

Christos
0 0
Read Time:41 Second

Όλα έδειχναν πως ο Χακίμ Ζίγιες θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία λίγο πριν το «κλείσιμο» του μεταγραφικού παραθύρου.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η υπόθεση «ναυάγησε», αφού η απαραίτητη διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι «μπλε» καθυστέρησαν να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα εντός χρόνου, με αποτέλεσμα οι γαλλικές αρχές να μην μπορούν να εγκρίνουν τη μεταγραφή.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να καταθέσει ένσταση στο γαλλικό ποδοσφαιρικό διοικητικό σώμα προκειμένου να λύσει το πρόβλημα.
Ο Ζίγιες έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2025, έχοντας μετακομίσει στους «μπλε» του Λονδίνου πριν 2.5 χρόνια μετρώντας έκτοτε 98 εμφανίσεις με 14 γκολ και 11 ασίστ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΕΠΙΣΗΜΟ: Έμεινε Λονδίνο, μετακόμισε στην Άρσεναλ!

Ήταν δεδομένο και πλέον είναι και επίσημο. Ο Ζορζίνιο άλλαξε… γειτονιά, άφησε την Τσέλσι και θα αγωνίζεται στην Άρσεναλ για τον επόμενο 1,5 χρόνο!Με τη φανέλα της Άρσεναλ αναμένεται να αγωνίζεται ο Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Ιταλό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και να […]