Ετοιμότητα από ΚΟΠ για λήψη νομικών μέτρων…

Andreas
0 0
Read Time:40 Second

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει την αποφασιστικότητα της σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους να τερματίσει ενέργειες και δημόσιες τοποθετήσεις που καταγράφησαν τις τελευταίες μέρες και οι οποίες προσβάλλουν πρόσωπα, αλλά και γενικότερα την ΚΟΠ ως θεσμό και ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή.
Η δημοσίευση και η αναπαραγωγή ψευδών, ανυπόστατων ισχυρισμών και προσβλητικών αναφορών θα τύχουν άμεσου νομικού χειρισμού.
Η ΚΟΠ έχει υποχρέωση να προστατεύσει το άθλημα και αυτό θα πράξει.
Η Πολιτεία διαθέτει αρμόδια όργανα στα οποία οι πολίτες μπορούν να αποταθούν. Αναμένουμε ότι τα αρμόδια όργανα του Κράτους, τα οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα, θα επιτελέσουν το καθήκον τους με επαγγελματικό τρόπο.
Το Κυπριακό ποδόσφαιρο θα αποβάλει τα κακώς έχοντα και όσους πιστεύουν ότι είναι υπεράνω του νόμου, της τάξης και της ηθικής. Αυτό είναι μια υπόσχεση την οποία θα τηρήσουμε κατά γράμμα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ο απολογισμός του VAR για τη 3η και 4η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR στην 3η και στην 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 12 αγώνες που διεξήχθησαν, έγινε […]