Ψάχνει… τράμπα Κουτίνιο με Μαρσιάλ η Καβάνι η Μπάρτσα…

Andreas
0 0
Read Time:30 Second

Τον ρόλο του… μπαλαντέρ φαίνεται ότι θα παίξει ο Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, ως προς την μεταγραφική ενίσχυσή της από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…
Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει σε σημερινό (30/11) της ρεπορτάζ η «Sport» οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» θέλουν να αποκτήσουν έναν εκ των Αντονί Μαρσιάλ ή Έντινσον Καβάνι.
Με αποτέλεσμα να προσφέρουν στους «κόκκινους διαβόλους» τον Βραζιλιάνο μέσο, ως αντάλλαγμα και προκειμένου να γλιτώσουν χρήματα, σε ενδεχόμενη συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών!
Ωστόσο, η ισπανική εφημερίδα επισημαίνει πως, επί του παρόντος τουλάχιστον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επιθυμεί να πάρει έμψυχα ανταλλάγματα παρά μόνο οικονομικά σε περίπτωση παραχώρησης ποδοσφαιριστή της.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Αποχώρηση από την ΑΕΛ... λόγω Μάνιγκολτ!

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Μρπάντον Άβερρετ ήταν μαζί με τον Κόρεϊ Μάνιγκλοτ το βράδι όπου έγινε το επεισόδιο με τον σοβαρό τραυματισμό του φίλου και συμπαίκτη του και όλο αυτό τον επηρέασε. Αναλυτικά:Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ενημερώνει πως ο καλαθοσφαιριστής Μπράντον Άβερρετ προχώρησε σε διακοπή συνεργασίας του με την ομάδα μας, χωρίς την συγκατάθεση […]