Καραβίδας για Παπασταύρου: «Το αγγελικό προσωπάκι κρύβει πολλά…»

Andreas
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για την έφοδο στα γραφεία της Δόξας: «Τους δώσαμε τους υπολογιστές για να αντιγράψουν κάποια έγγραφα. Έψαξαν στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν την καταγγελία του Σταύρου Παπασταύρου. Οι υπολογιστές έχουν επιστραφεί ήδη».

Ποια είναι η άποψη σας για αυτό το θέμα; «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Η Ομόνοια έχει κάποιους άνθρωποι τους οποίους βοήθησε. Δανείστηκαν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από μένα στις δύσκολες εποχές. Άτε και ήμουν μάνατζερ του Ουζόχο, τότε τι; Είναι του γέλιου και του κλαμάτου. Είναι εκεί ο Χριστάκης Τσαγγάρης, ο Στέλιος Μυλωνάς, ο Λώρης Κυριάκου, άνθρωποι που τους βοήθησα. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια. Στο ποδόσφαιρο ότι και να συμβεί, δεν θα πας στο σπίτι του άλλου. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κακό σε κάποιον. Σιγά τα ωά».

Έχετε κάνει λάθη; «Όχι, κανένας λάθος δεν έκανα. Εσύ είσαι δημοσιογράφος, αν θέλεις να πουλήσεις ένα χωράφι θα σου πω τίποτε;»

Είχατε βοηθήσει οικονομικά την Ομόνοια; «Ναι. Τους βοήθησα οικονομικά για να περάσουν τα κριτήρια. Όταν έκανες αυτά τα πράγματα για την ομάδα. Ήταν ΆΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί όπως ο κ. Τσαγγάρης. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα σκεφτώ τι θα κάνουμε. Με όλο αυτό που γίνεται, βγαίνει ένα λάθος μήνυμα. Που πάμε; Θα βάλουμε ο ένας τον άλλο στη φυλακή; Διερωτώμαι πως σκέφτεται ο κ. Παπασταύρου. Είναι ο μόνος πρόεδρος που δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του και ούτε πρόκειται να το κάνω. Αυτό το αγγελικό προσωπάκι κρύβει πολλά πράγματα. Δεν έχω κόντρα με κανένα. Όλους θα μας κρίνει ο Θεός. Και να τον έβρω δεν θα ασχοληθώ μαζί του. Υπάρχει ο νόμος και η δικαιοσύνη για να αποφασίσει για το κάθε τι».

Για την κόντρα που δημιουργείται: «Δεν έχω κόντρα με κανένα. Μακάρι να είναι καλά ο κ. Παπασταύρου. Παρεξηγήσεις πάντα θα υπάρχουν, έχθρα δεν θα έχω με κανένα».

Για τη χειρότερη του στιγμή στο χώρο: «Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μιλούσε ο κ. Λουκαΐδης για μένα στο ραδιόφωνο και άκουγε ο εγγονός μου. Τότε ρώτησε τον γιο μου γιατί μιλάνε για μένα».

Για τον Κίκο: «Ξέραμε ότι θα δικαιωνόμασταν. Ο πρόεδρος της Αρούκα δεν ήθελε να πληρώσουν. Όταν κάνεις λάθη, πρέπει να πληρώσεις».

Αν ζήτησαν από την Αρούκα να πληρώσουν με δόσεις: «Έγινε μια προσπάθεια να πληρώσουν με δόσεις και τους απαντήσαμε ότι θέλουμε μόνο μια δόση. Ούτε δύο. Το ποσό αυτό είναι στον προϋπολογισμό της Δόξας».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΛΑΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙ: «Τον θέλουμε, αλλά…»

Ο Τζουάν Λαπόρτα έδειξε πως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι για την παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που επίσημα πλέον ο Αργεντινός έχει μείνει ελεύθερος! Για πρώτη φορά από το 2000, ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πλέον συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, σε μια συνεργασία που είναι τέτοια […]