Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

H διοίκηση του Απόλλωνα προχώρησε στην υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, η ένσταση έχει υποβληθεί στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι έχει υποβάλει, νωρίτερα σήμερα, ένσταση στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ, σε σχέση με το κύρος του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού που διεξήχθη την 08/01/2022.

Ήταν και συνεχίζει να είναι η θέση μας ότι για τόσο σοβαρά ζητήματα που άπτονται πρωτεύοντος της Δημόσιας Υγείας και δευτερευόντως του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ΚΟΠ θα έπρεπε να διεξάγει άμεσα μια ενδελεχή έρευνα με την εξουσία που έχει και τα μέσα, ούτως ώστε να διασφαλίσει τους όρους του τίμιου παιγνιδιού και του ευ αγωνίσθεσαι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδία θα πράξει τα δέοντα, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της έρευνας που διέταξε το Υπουργείο Υγείας, τα οποία όμως ενδέχεται να διαρκέσουν κάποιες ημέρες.
Με γνώμονα την προστασία του τίμιου παιχνιδιού και της υποχρέωσης που έχουμε, έναντι του κόσμου μας, προχωρήσαμε σήμερα και υποβάλαμε την ένσταση μας, την οποία θα υποστηρίξουμε στα αρμόδια όργανα, παρά το γεγονός ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν θα έπρεπε εμείς, να αναγκαζόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να διερευνήσουμε και να καταγγείλουμε την ορθότητα των πράξεων της αντίπαλης ομάδας.

Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην αθλητική δικαιοσύνη και τις διαδικασίες της και είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά θα επικρατήσει η αλήθεια και το δίκαιο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ: «Άγγιξα τα παιδικά μου όνειρα, είμαι περήφανος»!

«Κρέμασε» τα γάντια του ο Αντώνης Γιωργαλλίδης που συνεχίζει από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην ΕΝΠ. Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας που θήτευσε κυρίως σε Ανόρθωση και Ομόνοια και ακολούθως σε Αλκή, Πλατανιά, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αγία Νάπα και Οθέλλο, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media.Αναλυτικά τα όσα έγραψε:«Κάθε […]