Κωστένογλου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων»

Andreas
0 0
Read Time:58 Second

Ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου, παραχώρησε δηλώσεις για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια με Ουγγαρία και Ουκρανία πριν την έναρξη της προπόνησης. 

“Μας περιμένουμε δύο δύσκολοι αγώνες, με ομάδες που θα αγωνιστούν στην τελική φάση του EURO. Εκ πρώτης όψεως, αυτοί οι αγώνες είναι φιλικοί, όμως, όταν εκπροσωπείς την Εθνική μας ομάδα, είσαι υποχρεωμένος και έχεις το κίνητρο και την ηθική δέσμευση να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των αγώνων” ανέφερε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, για να προσθέσει:

“Οι αγώνες έχουν διπλή σημασία. Μας ενδιαφέρει ασφαλώς το αποτελέσματα και από την άλλη, έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές που είτε έρχονται για πρώτη φορά στην Εθνική, είτε ήταν μαζί μας και δεν πήγαν τα ανάλογα λεπτά συμμετοχών στους επίσημους αγώνες του Μαρτίου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα βγάλουμε επικοδομητικά συμπεράσματα τα οποία θα μας βοηθήσουν για τα επίσημα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Είναι παιχνίδια πολύ δύσκολα, θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία μας στον όμιλο και θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερες επιλογές.

Ευελπιστώ ότι θα επιστρέψουμε όλοι υγιείς από τους φιλικούς αγώνες. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν και το ταλέντο και τις ικανοτήτες να προσφέρουν το μέγιστο στην Εθνική μας ομάδα”. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

90 χρόνια Ολυμπιακός Λευκωσίας

Συμπληρώνονται φέτος 90 χρόνια από την Ίδρυση του ιστορικού Σωματείου. Ένα Σωματείο που μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυση του, έμελλε να γίνει μια από τις μεγάλες δυνάμεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» Λευκωσίας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1931, από μια ομάδα μορφωμένων νέων, αποφοίτων του Παγκυπρίου Γυμνασίου. Από την πρώτη […]