ΜΙΤΣΙΔΗΣ: «Να μην ξαναπατήσει στο ΓΣΠ ο κ. Παπασταύρου»

Andreas
0 0
Read Time:3 Minute, 15 Second

Ο Γενικός Γραμματέας του ΓΣΠ Γιώργος Μιτσίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε για την διαφορά με την Ομόνοια.

«Η θέση μας είναι ότι πρέπει να τηρούνται οι συμφωνίες και όταν δεν τηρούνται παύει να υπάρχει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Μπορούσαν να τα βρουν μαζί μας. κάναμε προσπάθειες, καταλήξαμε και σε συμβιβαστικό ποσό για να το πληρώσουν και είπαν θα το πλήρωναν πριν το τέλος Μαΐου. Όλες οι χρεώσεις από το ΓΣΠ ήταν συμφωνημένες. Η αλληλογραφία μαρτυρεί την υπάρξει συμφωνίας. Το θέμα έγινε όταν το ποσό ανήλθε στις 304 χιλιάδες. Την σεζόν 2020-2021 η Ομόνοια δεν κατέβαλε ούτε ένα σεντ στο ΓΣΠ. Εκ των υστέρων ισχυρίζονται ότι λόγω υπερχρεώσεων και δεν πλήρωσαν. Είχα συνάντηση με τον κ. Παπασταύρου μέσα Μαΐου και τα θέσαμε όλα επί τάπητος. Ζητήσαμε να πληρωθεί το ποσό των 300 χιλιάδων, αυτοί με τους υπολογισμούς τους έλεγαν ότι χρωστούν 235 χιλιάδες και καταλήξαμε σε ένα ποσό 275 χιλιάδων για πλήρη εξόφληση νοουμένου ότι θα το πλήρωσαν τέλος Μαΐου και συμφώνησε ο κ. Παπασταύρου. Μας είπε ότι όταν πήγαινε στην Αμερική θα το τακτοποιούσε. Όταν πέρασε η προθεσμία, τους στείλαμε επιστολή και τους είπαμε να πληρώσουν. Η απάντηση ήταν μια υβριστική επιστολή. Έλεγαν ότι θα πλήρωσαν το ποσό εφόσον υπογράφαμε για τα επόμενα πέντε χρόνια, πράγμα που δεν συμφωνήσαμε. Ο ίδιος ο κ. Παπασταύρου στην συνάντηση είπε ότι θα το δούμε ξεχωριστά. Φύγαμε με την εντύπωση ότι όλα ήταν συμφωνημένα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανέναν δ.σ. ούτε της Ομόνοιας, ούτε του ΑΠΟΕΛ τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει καθόλου σεβασμός προς το ΓΣΠ για την βοήθεια που τους δώσαμε τόσα χρόνια» δήλωσε αρχικά.
Για την χρησιμοποίηση του γηπέδου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια υπάρχει συγκατάθεση; «Μας έστειλαν επιστολή για να στείλουμε συγκατάθεση για να χρησιμοποιούν το γήπεδο για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν δεν πληρωθεί το ποσό που χρωστούν, η συγκατάθεση αυτή θα αποσυρθεί. Κάναμε κι άτυπη συνάντηση αν και δεν ήθελα να συναντηθώ μαζί τους. Συναντήθηκα με τους κύριους Γρηγόρη και Αργυρίδη και μιλήσαμε και για τα επόμενα χρόνια και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν ουσιώδης διαφορές για τα επόμενα χρόνια αλλά τους είπα να πληρώσουν το ποσό. Τίποτα δεν έγινε πριν το δ.σ. και για αυτό πήραμε την απόφαση αυτή. Δώσαμε παράταση και μέχρι την Πέμπτη και αντί να απαντήσουν πήγαινα στα διάφορα στάδια για να εξασφαλίσουν συμφωνία για να παίξουν εκεί. Δικαίωμα τους, αλλά έχουμε κι εμείς δικαίωμα να ζητάμε να εξοφληθεί το ποσό».
Δηλαδή δεν θα παραχωρηθεί το ΓΣΠ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ομόνοιας; «Πρέπει να δηλώσουν γήπεδο μέχρι 5 Ιουλίου και το ΓΣΠ δεν προσφέρεται καθώς προβάλλουν ανυπόστατους και αναληθείς ισχυρισμούς».
Για τις υπερχρεώσεις που επικαλούνται από πλευράς Ομόνοιας: «Δεν υπάρχουν υπερχρεώσεις, όλες οι χρεώσεις συμφωνούνται πάντοτε. Δεν μπορούν να συγκρίνουν με αυτά που τους προσφέρει το ΓΣΠ. Πόσα θα πάρουν από τα Boxes και από τα διαρκείας αν χρησιμοποιήσουν άλλα γήπεδα; Να μας πουν. Να μην τα βλέπουν όλα στην μία πλευρά. Γιατί το ΑΠΟΕΛ δεν έχει παράπονο; Και το ΑΠΟΕΛ έχει οφειλόμενα ποσά. Ας μην ξεχνάμε το μισό εκατομμύριο που χρηματοδοτούσαμε μέχρι να βγουν Ευρώπη και τα λεφτά που τους δανείσαμε για να περάσουν τα κριτήρια».
Δεν θέλετε να φιλοξενείτε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια; «Ασαφώς και θέλουμε. Γιατί δεν υπήρχαν προβλήματα τόσα χρόνια».
Με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ τι θα γίνει; «Είναι διοργάνωση της ΚΟΠ, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι χειριζόμαστε το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα η Ομόνοια ευνοήθηκε τα τελευταία χρόνια. Τώρα διαμαρτύρονται για τον Ολυμπιακό. Πάντα υπήρχε διαφορά του Ολυμπιακού έναντι των άλλων δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί μόνο την μία κερκίδα και έχει λιγότερα έσοδα. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, όταν νοικιάζονταν τα Boxes έπαιρνε το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια από 30%, ο ΓΣΠ 31% και ο Ολυμπιακός 9%».
Για την ανάρτηση του κ. Σταύρου Παπασταύρου: «Είναι γνωστός για την αθυροστομία του ο κ. Παπασταύρου, να μην ξαναπατήσει στο ΓΣΠ απαξιώ να απαντήσω».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Χρώματα στολών ομάδων Πρωταθλήματος Cyta

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τα χρώματα των στολών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Cyta Α’ 2021-2022. ΑΕΚ ΛάρνακαςΑ’ ΣτολήΦανέλα: Κίτρινη με πράσινη γραμμήΠαντελονάκι: ΠράσινοΚάλτσες:Κίτρινες Β’ ΣτολήΦανέλα: Άσπρη με μαύρο ριγέΠαντελονάκι: Μαύρο Κάλτσες: Άσπρες ΑΕΛ ΛεμεσούΑ’ ΣτολήΦανέλα: Κίτρινη – ΜπλεΠαντελονάκι: ΜπλεΚάλτσες: Κίτρινες Β’ ΣτολήΦανέλα: ΜαύρηΠαντελονάκι: ΜαύροΚάλτσες: Μαύρες Ανόρθωση ΑμμοχώστουΑ’ ΣτολήΦανέλα: Μπλε / […]