Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας για το παιχνίδι με τους Κροάτες

Andreas
0 0
Read Time:57 Second

Μετά τον αγώνα με την Κροατία ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου δήλωσε:

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μέσα σε λίγες μέρες έχουν διαμορφώσει μία άλλη εικόνα και έχουν στείλει αισιόδοξα μηνύματα. Πέραν από το πρώτο παιχνίδι και σε ένα δεύτερο, αυτή τη φορά απέναντι σε μια φιναλίστ ομάδα όπως η Κροατία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε υπεροχή ο αντίπαλος και ήταν καλύτερος, όμως  μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ.

Διαφορετική η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και σιγά – σιγά κτίζει και την αυτοπεποίθηση στον τρόπο με τον οποίο θα υπάρχει μια ορθολογική ανάπτυξη. Αυτό θέλει χρόνο, αλλά κερδίζοντας αυτοπεποίθηση θα έρθει και αυτό. Θα ξεκουραστούμε γρήγορα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα μας».

Κλήθηκε ο Παρασκευά
Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Δημητρίου, κλήθηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Κατωκοπιάς Ανδρέας Παρασκευά και την Κυριακή θα προπονηθεί με την ομάδα μας. 

Ο Δημητρίου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ήττα της Εθνικής μας στην Κροατία από μια άτυχη στιγμή

Με ήττα της Εθνικής μας με 1-0 από την Κροατία ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο  HNK Rijeka Stadium για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022. Οι Κροάτες πήραν τη νίκη με 1-0 από γκολ που πέτυχε ο Πάσαλιτς στο 40ο λεπτό και αυτή ήταν η πρώτη τους στη διοργάνωση. […]