Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ στον Στέλιο Παπαμωϋσέως: “Είμαστε καθαροί σιόνι…”

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης ως ισχυρός άνδρας της ΠΑΕΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώσε Πάσα» του Super Sport FM 104.0 με τον Στέλιο Παπαμωϋσέως και μίλησε για την έρευνα του αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού: «Πολλά καλά συμβαίνουν. Μπορεί επιτέλους να «πιάσουν» κανέναν για να φοβηθούν οι υπόλοιποι. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να δουλέψει το σύστημα και να ξεσκεπαστούν κάποιες «μαύρες» ιστορίες. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουμε ενημέρωση. Μας ζητήθηκε να δώσουμε κατάθεση. Δώσαμε, είπαμε τις εντυπώσεις μας για συγκεκριμένους παίκτες, δόθηκε video, μας ζητήθηκε η άποψη, τη δώσαμε και εκείνο που έχει σημασία είναι να βρεθεί άκρη».

Για την ομάδα και τη συνέχεια της τοποθέτησης: «Στην ΠΑΕΕΚ είμαστε τόσο καθαροί, φανταστείτε πως η υποψία ήταν αρκετή να αποδεσμεύσουμε έναν παίκτη. Δεν πρέπει να τον φωτογραφήσουμε καθόλου. Ας ελπίσουμε να κάνει σωστά πράγματα η δικαιοσύνη. Η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη μέσα στο ματς. Θα εισηγηθεί η εισαγγελία για την δίωξη του. Η επιτροπή εντόπισε ύποπτες συμπεριφορές που θα παραπεμθούν στη δικαιοσύνη.

Ας ελπίσουμε το σύστημα να δουλέψει και να αποκαλύψουμε να «κακά» στο ποδόσφαιρο μας. Μία καταγγελία ίσως «κόψει» τα πόδια πολλών άλλων. Κάποια στιγμή πρέπει να σύστημα να «αρπάξει» κάποιους για να φοβηθούν οι υπόλοιποι που σκέφτονται να αμαυρώσουν αυτό που αγαπάμε πολύ. Έχουμε ευθύνες όλοι μας για την εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Ας ανοίξουν τα τηλέφωνα, να βρεθούν όσοι έχουν διαπράξει αδικήματα. Η διαφθορά έχει εισχωρήσει στα πάντα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΠΟΨΗ: Δεν έχουμε υπόθεση, Καλή Ανάσταση σε όλους!

Οδεύουμε στο τέλος της περιόδου και… Δεν οριστικοποιήθηκε ή ημέρα διεξαγωγής τού τελικού παρ ότι ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ ή 3η Ιουνίου.  Ομάδες συνεχίζουν νά αλλάζουν προπονητές… Ομάδες γιγαντώνονται ξαφνικά και άλλες δεν βλέπονται, επιλεκτικά… Όταν συμφέρει το VAR είναι το ιδανικό εργαλείο απονομής, όταν  δεν συμφέρει το αναθεματίζουμε.   […]