ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Γιώργος ΘΕΟΔΟΤΟΥ… ο παικταράς!

Christos
1 0
Read Time:40 Second

Από τους τεράστιους αλλά και μοντέρνους ακραίους μπακ της εποχής του ήταν ο Γιώργος Θεοδότου που έκανε σπουδαία καριέρα σε ΕΠΑ, ΑΕΚ και Ομόνοια. Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά πολύ καθαρός για οιανδήποτε επιθετικό, συχνά μετατρεπόταν σε επιπρόσθετο επιθετικό για την ομάδα του και βοηθούσε και στο σκοράρισμα.
Γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1974, αγωνίστηκε στην ΕΠΑ απο το 1990 έως και το 1994 και με την ενοποίηση με ΠΟΛ που δημιουργήθηκε  η ΑΕΚ, αγωνίστηκε μέχρι το 2001 . Από το Καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς μέχρι και το 2008, αγωνίστηκε στην Ομόνοια με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα 2002-03 και το κύπελλο 2004-05. Στην περίοδο 2008-09 ανήκε στην Ανόρθωση και εκεί έκλεισε την τεράστια του καριέρα.
Για πολλά χρόνια ήταν βασικό στέλεχος στην Εθνική Κύπρου στην οποία αγωνίστηκε 72 φορές .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μιχαηλίδη στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού

Νέα επίσκεψη στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι θα κάνει την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Η ενημέρωση-πρόσκληση προς τα ΜΜΕ: «Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης σάς προσκαλεί να παραστείτε σε επίσκεψη – επιθεώρηση της πορείας των έργων στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι. Η επίσκεψη […]