Σιγουριά στην Αργεντινή πως δεν χάνουν το ματς με Βραζιλία στα χαρτιά

Andreas
0 0
Read Time:53 Second

Η FIFA είναι αυτή που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που διακόπηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξή του.

Στις τάξεις της ομοσπονδίας της Αργεντινής υπάρχει βεβαιότητα πως δεν θα χαθεί ο αγώνας στα χαρτιά, καθώς όπως αναφέρουν είχαν έρθει σε συνεννόηση με την συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL), η οποία ήταν σύμφωνη με την παρουσία και τη συμμετοχή των τεσσάρων παικτών που προέρχονται από αγγλικές ομάδες και βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου έπρεπε να μπουν σε καραντίνα με την είσοδό τους στη χώρα του καφέ.

Μάλιστα επισημαίνουν πως ο αγώνας δεν διακόπηκε με υπαιτιότητα της Αργεντινής, αλλά από εξωγενή παράγοντα, όπως την εισβολή των αρχών που είναι υπεύθυνες για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ζεσούς Βαλενσουέλα από τη Βενεζουέλα, ανέφερε στο φύλλο αγώνα πως «… προσωπικό για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ενημέρωσε πως ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχαν τέσσερις παίκτες (Μαρτίνες, Λο Σέλσο, Ρομέρο, Μπουεντία) που δεν είχαν μπει σε καραντίνα, όπως προβλέπεται στο Σάο Πάουλο».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Καταφέραμε το ακατόρθωτο, από τις 16:00 στις 19:00»!

Στην ώρα έναρξης (19:00) των αγώνων της πρεμιέρας στάθηκε ο επιθετικός της Oμόνοιας Αραδίππου, Ανδρέας Κυπριανού, με ανάρτηση που έκανε. Η ανάρτηση του: Συγχαρητήρια στον ΠΑΣΠ και στο Σπύρο Νεοφυτίδη και ειδικότερα σε όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές της β κατηγορίας που καταφέραμε για κάποιους το ακατόρθωτο. Καταφέραμε τα παιχνίδια να […]