Στις 7 Δεκεμβρίου μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική Futsal

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Η κλήρωση των προκριματικών ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2024 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 στη Νιόν της Ελβετίας. 

Στα προκριματικά της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν 48 Εθνικές ομάδες από την Ευρώπη. Βάσει την καταταξης τους στην UEFA, οι 24 ομάδες θα αγωνιστούν στον προ-προκριματικό γύρο (preliminary round) και οι υπόλοιπες 24 αρχίσουν την προσπάθεια τους απευθείας από τον κυρίως γύρο (main round). 

Η Εθνική Κύπρου θα αρχίσει την προσπάθεια της από τον Preliminary Round. Θα συμμετάσχει σε όμιλο των 4 ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στον main round. 

Η Κύπρος είναι στο τριτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Ελβετία, την Ανδόρα,το Σαν Μαρίνο, τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία, χώρες με τις οποίες δεν μπορεί να κληρωθεί στον ίδιο όμιλο. 

1ο γκρουπ δυναμικότητας: Μολδαβία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Τουρκία, Κόσοβο. 
2ο γκρουπ δυναμικότητας: Δανία, Αρμενία, Ελλάδα, Ισραήλ, Σουηδία, Γερμανία.
3ο γκρουπ δυναμικότητας: Ελβετία, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο, Κύπρος, Βουλγαρία, Λιθουανία.
4ο γκρουπ δυναμικότητας: Εσθονία, Μάλτα, Σκωτια, Γιβραλτάρ, Αυστρία, Β. Ιρλανδία

Οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Σε κάθε όμιλο θα υπάρχει μια ομάδα από κάθε γκρουπ δυναμικότητας. 

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 4 μέχρι τις 13 Απριλίου 2022. 

*Με μαύρα γράμματα οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του preliminary round.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Premier League: Απίστευτο τηλεοπτικό συμβόλαιο στις ΗΠΑ

Ένα… τρελό τηλεοπτικό συμβόλαιο βρήκε στις ΗΠΑ η Premier League. Όπως αναφέρουν οι Times, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα μεταδίδεται για τα έξι επόμενα χρόνια στην Αμερική από το NBC σε ένα deal που θα αποφέρει στη λίγκα 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Το νέο deal είναι υπερδιπλάσιο από το προηγούμενο, που απέφερε περίπου 900 εκατ. ευρώ […]