Υπόκλιση Αναστασιάδη στο μεγαλείο της Καρολίνας!

Andreas
0 0
Read Time:36 Second

Συγχαρητήρια στην Καρολίνα Πελενδρίτου για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο twitter, χαρακτηρίζοντας την χρυσή παραολυμπιονίκη «αθλητικό φαινόμενο».
«Συμμετοχή σε 4 Ολυμπιάδες, 6 ολυμπιακά μετάλλια, τα 3 χρυσά. 19 παγκόσμια ρεκόρ. Η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι ένα αθλητικό φαινόμενο. Συγχαρητήρια Καρολίνα μας! Ξεπέρασες από καιρό τα όρια της Κύπρου. Είσαι μια παγκόσμια αθλήτρια. #ParaSwimming #Paralympics #Tokyo2020», αναφέρεται στην ανάρτηση του Προέδρου.
Σε δεύτερη ανάρτηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας εκφράζονται συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας που επάξια εκπροσώπησαν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο και αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος θα τους δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, με την επάνοδό τους στην Κύπρο.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΑΠΟΕΛ: «Καρολίνα, κάνεις όλη την Κύπρο περήφανη»

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ της Καρολίνας Πελενδρίτου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αναλυτικά, τι αναφέρουν οι «γαλαζοκίτρινοι» Η δική σου επιμονή και προσπάθεια, παράδειγμα για κάθε αθλητή, για κάθε νέο, για κάθε γενιά. Συγχαρητήρια Καρολίνα #Pelendritou για ακόμα μια φορά. Κάνεις όλη […]