Έριξε… βόμβα ο Φέντερερ: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω»

Andreas
0 0
Read Time:50 Second

Σκέψεις να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του φετινού Roland Garros, φαίνεται πως κάνει ο Ρότζερ Φέντερερ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο ίδιος μετά τον… κοπιαστικό αγώνα και την επικράτησή του επί του Ντόμινικ Κέπφερ, χθες το βράδυ στο Γαλλικό Open.

Ο Ελβετός σταρ κατάφερε μετά από… σκληρή «μάχη» να επιβληθεί του Γερμανού αντιπάλου του με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης τένις του πλανήτη.

«Περνάμε τέτοιες καταστάσεις, τις αναλύουμε και βλέπουμε τι ακολουθεί, κάνοντας το ίδιο σήμερα και αύριο. Αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο το ρίσκο και θα πρέπει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι, γιατί ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκουραστώ», είπε αρχικά ο 39χρονος πλέον Φέντερερ.

Και πρόσθεσε: «Στοχεύω στο Wimbledon και επειδή δεν υπάρχει αυτή η έξτρα εβδομάδα μεταξύ του Roland Garros και του Χάλε, θα πρέπει να δω τι θα κάνω. Σε αυτή τη διαφορετική φάση που βρίσκομαι τώρα, έχει ενδιαφέρον να δω πως θα συμπεριφερθεί το σώμα μου».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Πρωτιά για Πέρεζ με «αυτοκτονίες» Φερστάπεν και Χάμιλτον στο Αζερμπαϊτζάν!

Μετά από ένα πραγματικά μυθικό και τρελό αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, ο Σέρχιο Πέρεζ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της καριέρας του, ενώ οι Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον «αυτοκτόνησαν» στο φινάλε! Σε έναν από τους συγκλονιστικότερους αγώνες της σεζόν, ο Σέρχιο Πέρεζ άντεξε στην πίεση, στάθηκε τυχερός και έφτασε πανηγυρικά στη […]