Αγκαλιάζει το σεντόνι η Νάπολι

Andreas
0 0
Read Time:48 Second

Νίκη-άλμα για να βρεθεί τη νέα σεζόν στo Champions League πήρε η Νάπολι στο «Αρτέμιο» Φράνκι» επί της Φιορεντίνα με 2-0 για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» σκαρφάλωσαν τρίτοι στους 76 βαθμούς, στο +1 από Μίλαν και Γιουβέντους, με τους «ροσονέρι» που έχουν ματς λιγότερο. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο με νίκη επί της Βερόνα στο «Σαν Πάολο» την τελευταία αγωνιστική (ή αν η Γιουβέντους δεν κερδίσει στην Μπολόνια) θα είναι στους χρυσοφόρους ομίλους την επόμενη σεζόν.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε με διπλή προσπάθεια μετά από χαμένο δικό του πέναλτι (που καταλογίστηκε σε τράβηγμα του Ραχμάνι από τον Μιλένκοβιτς με χρήση VAR) άνοιξε το σκορ στο 57’, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Πιότρ Ζιελίνσκι με σουτ από το ύψος της περιοχής και βοήθεια κόντρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O Kωστας Μανωλάς αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με τους νικητές.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Διπλό η Πάφος, ισοπαλία στο Παραλίμνι

Με εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Νέας Σαλαμίνας με 2-1 άνοιξε σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο β’ όμιλο της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Ντανίλο και η Πάφος έφτασε στην ανατροπή από τέρματα που πέτυχαν οι […]