Αν ο Εμπαπέ «σπάσει» τη συμφωνία θα πληρώσει μεγάλη αποζημίωση στη Ρεάλ!

Andreas
0 0
Read Time:37 Second

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ολοκλήρωση του «σίριαλ» του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος την Κυριακή (22/5) αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον του και οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης φοβούνται μήπως ο διεθνής επιθετικός αλλάξει τα σχέδια του την τελευταία στιγμή και δεχτεί την τελευταία μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μητέρα του Γάλλου σταρ, Φαϊζά Λαμαρί επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία με τις δυο πλευρές και πλεόν απομένει να μάθουμε ποια θα ενεργοποιήσει ο γιος της. Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Carrusel Deportivo αν ο Εμπαπέ αποφασίσει να… σπάσει το «deal» με τους «Μερένγκες» θα πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό «πέναλτι», το οποίο όριζε το συμφωνητικό των δυο πλευρών για όποια πλευρά θα έκανε… πίσω την τελευταία στιγμή.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Τέλος εποχής: Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ντι Μαρία η Παρί Σεν Ζερμέν

Τους τίτλους τέλους στο τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας της εν ονόματι «Άνχελ Ντι Μαρία» ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/5) η Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών εξέπνεε το προσεχές καλοκαίρι, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ενημερώνουν ότι δεν θα ανανεωθεί (υπήρχε και σχετική οψιόν). Έτσι κλείνει ένας τεράστιος κύκλος επτά ετών για […]