ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 1-1: Ισόπαλο το δυνατό τεστ!

Andreas
0 0
Read Time:52 Second

Δεν ανέδειξε νικητή το δυνατό φιλικό του ΓΣΠ. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους δύο προπονητές Σάββας Πουρσαϊτίδης και Νταβίντ Καταλά να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ένα 15ημερο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και η κάθε μια σκόραρε στο δικό της καλό διάστημα. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βινίσιους στο 21ο λεπτό.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τιάγκο στο 78ο. Με αυτό το γκολ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν αρκετούς ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο (46΄ Μιχαήλ), Βινίσιους (62΄ Πολυκάρπου), Σάντος (46΄ Καρώ), Εφραίμ (46΄ Ντογκαλά), Λουντέμο (46΄ Νταουσβίλι), Ντε Βινσέντι (46΄ Μπερν), Ντανίλο (62΄ Τσουτσούκι), Οκριασβίλι (37΄ Θεοδώρου), Σαμπάλα (46΄ Γουίλερ), Τσεμπακέ (46΄ Βρόντης) (84΄ Κούτσακος), Κβιλιτάια (46΄ Κατσαντώνης)

ΑΕΚ (Ντ.Καταλά): Μαρτίνεθ, Λουίς Γκουστάβο, Ακοράν (79΄ Σιαθάς), Τιάγκο (84΄ Μακρής), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Φερνάντες, Αναστασίου (73΄ Σπιρόφσκι), Χριστοφόρου (46΄ Τάντι), Ντάρμπισαϊαρ (79΄ Ρομό), Μάμας (46΄ Ναούμ)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ποτσετίνο για Μέσι: «Κάθε προπονητής ονειρεύεται να προπονήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή»

Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 2-1 κόντρα στην Τρουά και στο τέλος να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε, γι’ ακόμη μία φορά σχετικά με το μέλλον του […]