Γκρανίτ Τσάκα: Ένας αρχηγός χωρίς… περιβραχιόνιο για την Άρσεναλ!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Έχει κατακριθεί από όλους, βρέθηκε με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, παρέμεινε στην Άρσεναλ και συνεχίζει να αγωνίζεται ως βασικός, δίχως να τον ενδιαφέρει ή να τον επηρεάζει το γεγονός πως δεν φορά το περιβραχιόνιο. Ενδέχεται αυτό να του έκανε και καλό. Ο λόγος; Διότι σε ολόκληρο το 2022, ο Γκρανίτ Τσάκα είναι ένας εντελώς διαφορετικός ποδοσφαιριστής, με τα νεύρα ναι μεν να παραμένουν αναλλοίωτα, αλλά τον Μικέλ Αρτέτα να έχει βρει τα… κουμπιά του!

Είναι μία σχέση αγάπης και μίσους αυτή του Γκρανίτ Τσάκα με την Άρσεναλ. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος. «Αγαπάω την ομάδα απεριόριστα και τον κόσμο της, αλλά με τους οπαδούς δεν θα είμαστε ποτέ οι καλύτεροι φίλοι». Η εν λόγω ατάκα του Ελβετού αναφορικά με τους φίλους των «κανονιέρηδων», αντικατοπτρίζει πλήρως αυτό που συμβαίνει στις τάξεις των Λονδρέζων με τον έμπειρο κεντρικό χαφ.

Έχει κατακριθεί σε τεράστιο βαθμό, έχει αντιδράσει λανθασμένα, έχει βγάλει το περιβραχιόνιο, έχει βριστεί με τον κόσμο, βρέθηκε με το ένα πόδι στη Ρόμα, αλλά ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον άφησε ποτέ να αποχωρήσει.

«Αν κάποιος κάτσει και συζητήσει έστω και για ένα ή δύο λεπτά με τον Γκρανίτ, θα καταλάβει πόσο αγαπάει την ομάδα». Έτσι είχε δηλώσει μετά το μοναδικό, περσινό του γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιθανότατα, η δήλωση του Ισπανού προπονητή είναι όντως ρεαλιστική. Το γεγονός πως ο Τσάκα βίωσε στην Άρσεναλ κάθε αρνητική κατάσταση, δεν σημαίνει πως έπαψε να την αγαπάει. Ίσως μάλιστα τον έδεσε και περισσότερο μαζί της, με τις εμφανίσεις του σε ολόκληρο το 2022 να το αποδεικνύουν.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ που αναφέραμε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που «κλείδωσε» μία τεράστια νίκη για την ομάδα του;

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mε VAR τα προκριματικά του Champions League

Πέντε αναμετρήσεις σήμερα (2/8) και ισάριθμες την Τετάρτη (3/8) είναι προγραμματισμένες στο πρώτο σκέλος του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Η UEFA διορθώνοντας το λάθος των προηγούμενων ετών και… γύρων, αποφάσισε από τον συγκεκριμένο γύρο να υπάρχει χρήση VAR, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα διαιτητικά λάθη. Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της […]