Επίσημο: Προπονητής της Σάλκε ο Δημήτρης Γραμμόζης

Andreas
0 0
Read Time:42 Second

Προπονητής στη Σάλκε είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο Έλληνας τεχνικός που έδειξε σημαντικό έργο στην Ντάαρμσταντ ανακοινώθηκε από τους «βασιλικούς μπλε», υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το έργο του 42χρονου προπονητή δεν είναι καθόλου εύκολο, μιας και η Σάλκε είναι σε δύσκολη θέση και θα δώσει μάχη ως το τέλος για την παραμονή της στην Bundesliga.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι ο σωστός προπονητής για να αναλάβει το τελευταίο τρίτο της σεζόν. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, αλλά απομένουν 11 αγωνιστικές στην Bundesliga. Θέλουμε όσο περισσότερη επιτυχία γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια” σχολίασε ο Πίτερ Κνέμπελ εκ μέρους της ομάδας.

“Ανυπομονώ γι’ αυτή την εμπειρία. Θα αξιοποιήσουμε το λίγο χρονικό διάστημα για να αποκτήσω εικόνα της ομάδας μας. Φυσικά θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στη Μάιντς” δήλωσε με τη σειρά του ο Γραμμόζης.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Μάντσεστερ Σίτι: Έφτασε τα 28 ματς χωρίς ήττα και ισοφάρισε το ρεκόρ της!

Το «τρένο» του Πεπ Γκουραντιόλα δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στη Γουλβς, με τους «πολίτες» να επικρατούν 4-1 των «λύκων» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League. Με το τρίποντο αυτό, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τις 15 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ούσα στο +15 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον τίτλο του πρωταθλητή να απέχει πλέον […]