Λ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ: «Η διοίκηση έπρεπε να ξοδέψει λεφτά για να φέρει ποδοσφαιριστές»

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Για την κακή πορεία της Ομόνοιας και τις ευθύνες γι’ αυτό, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου.

Για το τι φταίει: «Είναι ξεκάθαρο τι φταίει. Το καλοκαίρι η Ομόνοια ως πρωταθλήτρια είχε μια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Η διοίκηση έπρεπε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να μεγαλώσει αυτή τη διαφορά.

Οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν οι απαιτούμενες. Δεν έγιναν κινήσεις ενίσχυσης για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα. Δεν ενισχυθήκαμε εκεί που είχαμε ανάγκη. Ποιος είναι ο σέντερ φορ ή το… δεκάρι της Ομόνοιας αυτή τη στιγμή; Η διοίκηση έπρεπε να ξοδέψει λεφτά για να φέρει ποδοσφαιριστές. Δεν έγιναν σωστές κινήσεις. Υπάρχουν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που δεν είναι οι κατάλληλοι. Η Ομόνοια θέλει επειγόντως ενίσχυση».

Για τις ευθύνες του Μπεργκ: «Βεβαίως έχει τις ευθύνες του, αλλά να μην μηδενίζουμε τι έχει προσφέρει. Ας θυμηθούμε πού βρισκόταν η Ομόνοια πριν έρθει και τις μεγάλες του επιτυχίες. Είχαμε πολλά χρόνια να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα, μπήκαμε για πρώτη φορά ομίλους, ανέδειξε ποδοσφαιριστές. Στις μεγάλες ομάδες δύσκολα το βρίσκεις αυτό. Ναι, έχει τις ευθύνες του. Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος προπονητής, έχει λάθη αλλά αν τον κρίνουμε στο σύνολο έχει προσφέρει πάρα πολλά».

Για το αν πρέπει να αντικατασταθεί ο Νεόφυτος Λάρκου: «Ναι, σε κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτης. Όχι μόνο λόγω μεταγραφών, είναι μεγαλύτερο το φάσμα. Δεν είναι φυσικά εύκολο να βρεθεί αυτό το άτομο από τη μια στιγμή στην άλλη».

Για τον Σταύρου Παπασταύρου: «Είναι πολύ σοβαρός και μεθοδικός άνθρωπος. Έχει πετύχει πάρα πολλά βάζοντας πολλά λεφτά από τη τσέπη του. Ας θυμηθούμε πού βρισκόταν η Ομόνοια προτού αναλάβει».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ: Χρυσάφι στα πόδια του!

Είναι 21 ετών, σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό και τα μεγαθήρια της Ευρώπης δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν.Ο λόγος για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος στα 21 του έχει βαλθεί να τρελάνει την Ευρώπη με τα επιτεύγματα του. Στο πρόσφατο παιχνίδια της […]