ΜΕΣΙ: Ρέκορντμαν με 768 συμμετοχές, ξεπέρασε Τσάβι!

Andreas
0 0
Read Time:48 Second

Μετά και την ισοφάριση του ρεκόρ, ο Λιονέλ Μέσι κατέγραψε τη συμμετοχή Νο768 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ξεπέρασε τον Τσάβι στην απόλυτη κορυφή του συλλόγου.
Ήταν θέμα χρόνου. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη αρχίσει, όταν πάτησε χορτάρι στο «Καμπ Νόου» για το ματς με την Ουέσκα (4-1). Τότε, έγραφε την 767η συμμετοχή του, ισοφαρίζοντας τον Τσάβι Ερνάντεθ, τον θρυλικό πρώην συμπαίκτη του, σε μια περίσταση που γιορτάστηκε με κάθε τρόπο από τη Μπαρτσελόνα. Πλέον, η επιγραφή στο κοντέρ αλλάζει ξανά ψηφίο στις μονάδες και γίνεται η πιο ιστορική στο πάνθεον των Μπλαουγκράνα.
Ο Λιονέλ Μέσι, το απόλυτο σύμβολο των Καταλανών και ο παίκτης που άλλαξε τη μοίρα τους και συνδέθηκε όσο κανείς άλλος μαζί τους, πέραν της πρωτιάς στους σκόρερ, κατέχει πια και τον τίτλο του ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Μπάρτσα.
Με την παρουσία του στο ματς κόντρα στη Σοσιεδάδ, έφτασε τα 768 επίσημα παιχνίδια και συνεχίζει να γράφει σελίδες ολόκληρες, στο ιστορικό βιβλίο των Μπλαουγκράνα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός - ΑΕΛ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola. Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης: Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛΟλυμπιακός – ΑΕΛ Οι αγώνες θα είναι διπλοί και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.