Έβερτον: Επένδυση 100 εκατομμυρίων και μήνυμα του Μοσίρι προς τους αγανακτισμένους οπαδούς

Andreas
0 0
Read Time:56 Second

Αναζητώντας τον 6ο προπονητή της ομάδας τα τελευταία 6 χρόνια και με τον κόσμο να έχει αγανακτίσει, ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι ανακοίνωσε τη νέα επένδυση που έκανε στον σύλλογο με 100 εκατομμύρια, φτάνοντας το ποσοστό των μετοχών του στο 94%…  

Το μεγάλο αφεντικό των «ζαχαρωτών» φυσικά δεν ξεφεύγει από τα «πυρά» και την οργή του κόσμου της ομάδας που είδε φέτος τα πάντα να πηγαίνουν στα σκουπίδια μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η Έβερτον αναγκάστηκε ν’ απολύσει τον Μπενίτεθ μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση, ο Ντάνκαν Φέργκιουσον απάντησε ξανά στο κάλεσμα έκτακτης ανάγκης, όμως, ο κόσμος του κλαμπ αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει τίποτα σταθερό στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Ο Μοσίρι θέλησε να τους στείλει ένα μήνυμα για να τους καθησυχάσει, λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι την έντονη δυσαρέσκεια όλων σας για το γεγονός πως δεν υπάρχει αγωνιστική σταθερότητα παρά τα χρήματα που έχουμε διαθέσει τα τελευταία χρόνια. Σας διαβεβαιώ, πάντως, πως η αφοσίωσή μου στον σύλλογο διατηρείται και είμαι δυνατός και απόλυτα προσηλωμένος».

Παράλληλα, ο Μοσίρι ανακοίνωσε πως επένδυσε άλλα 100 εκατομμύρια στα «ζαχαρωτά», ανεβάζοντας παράλληλα το ποσοστό των μετοχών του στο 94%.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Άστον Βίλα ο Μαρτίνες

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει 28 ετών, όμως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Άστον Βίλα και υπέγραψε μάλιστα νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μπέρμιγχαμ μέχρι το 2027. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, που ανήκε μεταξύ 2012 και 2020 στην Άρσεναλ αλλά παραχωρήθηκε σε αυτό το διάστημα δανεικός έξι φορές, σφράγισε το μέλλον του στο […]