ΑΕΚ- ΝΤΙΝΑΜΟ 3-3: Ιστορική… πρόκριση!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ.
Η ομάδα της Λάρνακας πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Ντνιναμό Κιέβου, έστω και έναν βαθμό και έκλεισε θέση στα μπαράζ του Conference League (16/2-23/2).


Η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 3-3 με τους Ουκρανούς και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί σε φάση νοκ-άουτ μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ήταν μια μεγάλη βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των έξι και πλέον χιλιάδων που βρέθηκαν στην «Αρένα» αλλά και όλων των υπόλοιπων.
Στο 26’ ο Άλτμαν με μια γκολάρα άνοιξε το σκορ και έβαλε… φωτιά στην «Αρένα». Στην τελευταία φάση του α’ ημιχρόνου η Ντιναμό ισοφάρισε με τον Βανάτ στο 45+1’ αλλά ο Ράφα Λόπες… κάρφωσε τους Ουκρανούς στο 53’ και έκανε το 2-1.
Όταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ Όμρι Άλτμαν έκανε το 3-1 στο 71’ πάρτι είχε ήδη αρχίσει αλλά ήταν απίστευτο αυτό που ακολούθησε.
Ο Γκαρμάζ μείωσε στο 82’ σε 3-2 και ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 3-3. Καρδιοχτύπησε η ΑΕΚ, είχε και τον Πίριτς που πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο 90+2’  αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ροσάλες (88′ Γκονζάλεθ), Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Εγγλέζου, Πονς, Λουίς Γκουστάβο, Φαράζ (83′ Χριστοφόρου), Άλτμαν (83′ Ολατούντζι), Γκιούρτσο (88′ Ναούμ), Λόπες (65′ Μάμας)
Στον πάγκο: Γκόρντιτς, Τούμπας, Ανδρέου, 

ΝΤΙΝΑΜΟ: Νεσχέρεντ, Τίμοτσουκ, Ζαμπάρνι, Σίροτα, Βιβτσαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Σίντορτσουκ, Σεπέγιεφ (83′ Ντιαλό), Καμπάγεφ (65′ Γκαρμάζ), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (83′ Μπεσεντίν)
Στον πάγκο: Ιχατένκο, Αβραμένκο, Πόποφ, Μπούρντα, Πάρις, Καραβάεφ, Κραβτσένκο,  Κετζιόρα

ΣΚΟΡΕΡ: 26′ Άτμαν, 53′ Λόπες, 71′ Άλτμαν/ 45+1′ Βανάτ, 82′ Γκαρμάζ, 90+2′ Γκαρμάζ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ροσάλες/Σεπέγιεφ, Σίντορτσουκ, Ζαμπάρνι, Ντιαλό
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 6.000

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 0-2: Ήταν θέμα ανωτερότητας...

Για άλλο ένα ματς η Ομόνοια ήταν κατώτερη των προσδοκιών και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον ματς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους Ισπανούς στο ΓΣΠ στο ντεμπούτο του Γανίκ Φερέρα. Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να […]