ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Με ετσιθελικό τρόπο και χωρίς σεβασμό»

Andreas
0 0
Read Time:55 Second

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε με έντονο τρόπο στον ΣΠΟΡ FM 95 για τον ορισμό του ντέρμπι στις 26 Δεκεμβρίου.
Έκανε λόγο για τραγική απόφαση που πάρθηκε χωρίς ίχνος σεβασμού προς την Ομόνοια για να προκαλέσει προβλήματα στην Ομόνοια και να βοηθήσει άλλες ομάδες.
«Κράτησε μέρες το ζήτημα και είναι σοβαρό. Η απόφαση της ΚΟΠ να ορίσει το παιχνίδι 26 Δεκεμβρίου προκαλεί την Ομόνοια και τον κόσμο της και κάθε αντικειμενικό φίλαθλο που αγαπά το ποδόσφαιρο και έχει δίκαιη κρίση» είπε αρχικά.
Γιατί προκαλεί; «Με ετσιθελικό τρόπο, χωρίς λογική και χωρίς ίχνος σεβασμούς προς την Ομόνοια έλαβε η ΚΟΠ αυτή την τραγική για το ποδόσφαιρο απόφαση. Η ΚΟΠ επέλεξε να συνεχιστεί ο αγώνας στην μοναδική ημερομηνία που απέρριψε η Ομόνοια καταθέτοντας και επιχειρήματα. Η ΚΟΠ δεν εφάρμοσε καμιά από τις άλλες εισηγήσεις μας που προστάτευαν τον ίσο και δίκαιο ανταγωνισμό. Η ΚΟΠ μας έκανε να νιώσουμε ότι δεν λειτουργεί σαν η διοργανώτρια αρχή που φροντίζει για τον ίσιο συναγωνισμό, αλλά έδειξε ότι ήθελε να προκαλέσει προβλήματα στην Ομόνοια και να απλώσει χείρα βοηθείας σε άλλη ομάδα ή άλλες ομάδες».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου»

Για τον ορισμό του ντέρμπι με την Ομόνοια στις 26 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Πάφος FC, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Για τον ορισμό του ντέρμπι: «Δεν ήταν δική μας επιλογή η 26η Δεκεμβρίου. Δεν το αποφασίσαμε εμείς, είμαστε διαθέσιμοι […]