ΙΠΠΑΣΙΑ: Οι ιππείς μας ξεχώρισαν και στο AEF 2021!

Christos
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 3 έως και 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής η μεγάλη διεθνής διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων Athens Equestrian Festival 2021, στην οποία πήραν μέρος επίσης με μεγάλη επιτυχία Κύπριοι αθλητές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, μετά την πανδημία και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Athens Equestrian Festival 2019, επανήλθε στις διεθνείς διοργανώσεις το 2021. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και, για τον λόγο αυτό, ο αγώνας διεξήχθη χωρίς θεατές. Στην εγκατάσταση επετράπη η είσοδος μόνο ειδικά διαπιστευμένων προσώπων.

 Στο πλαίσιο του AEF 2021, διοργανώθηκε επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διεθνής αγώνας CSIO Ch για ιππείς της κατηγορίας παίδων, ενώ έγινε ένας ακόμα διεθνής αγώνας χαμηλότερης τεχνικής δυσκολίας CSI1* και ένας διεθνής αγώνας νεόλεκτων ίππων CSIYH*.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Στον τετραήμερο αγώνα πήραν μέρος συνολικά 170 αθλητές με 240 άλογα, ενώ η Κύπρος έλαβε μέρος με 3 αθλητές στο διεθνή αγώνα CSI1* και με έναν αθλητή στο διεθνή αγώνα των παίδων. Στο CSI1* πήραν μέρος οι ,   Ελένη Πολυβίου με την Saigon 32, η Maria Ellen Vafiades με τον Chocolate V , η  Victoria Isaeva με τον Lazur και τον Quilaco R και στην παίδων ο Πέτρος Γεωργίου με την Lansi και τον Condor.

Οι Κύπριοι αθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν τέσσερα χρυσά μετάλλια στα διάφορα αγωνίσματα του Athens Equestrian Festival, ενώ κατέλαβαν και θέσεις μέσα στις εξάδες των αγωνισμάτων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Δύο νίκες πέτυχε η Ελένη Πολυβίου με την Saigon σε δύο αγωνίσματα του CSI1* ύψους 1.05μ. και 1.10μ., ενώ δύο ακόμη νίκες πέτυχαν ο Πέτρος Γεωργίου με τον Lansi σε αγώνισμα του διεθνή αγώνα παίδων και η Victoria Isaeva με τον Lazur σε αγώνισμα του CSI1* ύψους 1.15.

Οι εμφανίσεις όλων των Κύπριων αθλητών ήταν πολύ καλές και ελπιδοφόρες. Η Κύπρος απέδειξε στον αγώνα αυτό ότι έχει μέλλον στην υπερπήδηση εμποδίων και με μεγαλύτερη εμπειρία οι αθλητές της θα αρχίσουν να πρωταγωνιστούν στο διεθνές ιππικό στερέωμα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή των Γάλλων σκόρερ ο Ζιρού

Μπορεί να μέτρησε μόλις 50 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Βουλγαρία, όμως, ο Ολιβιέ Ζιρού πέτυχε δυο γκολ με τους «τρικολόρ» και απέχει πλέον έξι τέρματα από την απόλυτη κορυφή των σκόρερ της εθνικής ομάδας της Γαλλίας! Ο διεθνής επιθετικός της Τσέλσι ήταν εκείνος που στο 41′ της φιλικής […]