ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Οι τρεις παίκτες που έχουν προτεραιότητα για ανανέωση!

Andreas
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Η Μπαρτσελόνα τη μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον Λουκ Ντε Γιόνγκ απ’ τη Σεβίλλη, ενώ έφυγαν οι Αντουάν Γκριεζμάν, Έμερον, Ιλάι Μορίμπα και ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Πλέον, οι άνθρωποι των Καταλανών θα ξεκουραστούν για λίγες ημέρες, πριν να αρχίσουν το νέο τους σχεδιασμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ως προτεραιότητα τις ανανεώσεις των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών που θεωρούνται σαν τα θεμέλια των Καταλανών. Πρόκειται για τους Ανσού Φάτι, Ουσμάν Ντεμπελέ και Πέδρι.

Η πιο επείγουσα περίπτωση είναι αυτή του Ουσμάν Ντεμπελέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο Γάλλος είναι τραυματίας και πλέον βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης. Ο Λαπόρτα εκτιμά τις ικανότητές του και έχει δώσει εντολή, ώστε να ξεκινήσουν οι συνομιλίες για την επέκταση της συνεργασίας του.

Συζητήσεις έχουν γίνει ήδη και με τον Άνσου Φάτι. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα επιθυμούν να πετύχουν μαζί του μία νέα πολυετή συμφωνία. Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση οι Καταλανοί τού έδωσαν τη φανέλα με τον αριθμό Νο10. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία, καθώς κάτι τέτοιο θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Τέλος, ο Πέδρι είναι επίσης στη λίστα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μπορούν αυτόματα να τού ανανεώσουν το συμβόλαιο για δύο χρόνια, όμως στόχος των μπλαουγκράνα να γίνει πενταετής επέκταση. Υπάρχει, μάλιστα, η σιγουριά πως η καριέρα του νεαρού Ισπανού στην Μπάρτσα θα είναι μακρά.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ: «Πάτησε» Μάντσεστερ και πιάνει δουλειά από Δευτέρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στο Μάντσεστερ και από τη νέα εβδομάδα θα πιάσει δουλειά με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς της Πορτογαλίας. Ο CR7 μετά και την επισημοποίηση της εξασφάλισης του αριθμού με τον οποίο έχει γράψει ιστορία, […]